Çerçioğlu Karakuyu İlkokulu
ÇERÇİOĞLU KÖYÜ KARAKUYU MAH. KARAKUYU KÜME EVLERİ NO86/1 80600 DÜZİÇİ/OSMANİYE

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, öz güvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

OKUL VE SINIF KÜLTÜRÜ İLE HER ZAMAN KENDİNİ SORGULAYAN VE YENİLEYEN BİR ANLAYIŞ EN BÜYÜK BAŞARIMIZDIR.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08.30-14.10

KALORİFERLİ

Uydu İnternet (VSAT)

OSMANİYE:42 km DÜZİÇİ:16 km

ÇERÇİOĞLU KÖYÜ KARAKUYU MAHALLESİ NO:68/1 80600 DÜZİÇİ/OSMANİYE

Sportif Etkinlikler

MARATON YARIŞMASI, YARIŞ OYUNLARI, BAHÇE OYUNLARI, VOLEYBOL SAHAMIZ HAZIRLANDI, BASKETBOL SAHAMIZ HAZIRLANIYOR, VB.

Bilimsel Etkinlikler

ŞU AN İÇİN SADECE DERS MÜFREDATLARI İÇERİSİNDE BULUNAN ETKİNLİKLERİ YAPABİLİYORUZ.

Proje Çalışmaları

1-ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR, HAZIRLIK AŞAMASINDA. 2-NORMAL SÜRESİ İÇERİSİNDE ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK VE BAŞVURUMUZU YAPTIK. 3-ANCAK KABUL OLMADI AMA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ. 4-OKUL SAĞLIĞI PROGRAMI 5-OKUL SÜTÜ VE ÜZÜMÜ 6-OKULLAR HAYAT OLSUN 7-OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ GİBİ PROJELERİMİZ OKULUMUZDA SÜRDÜRÜLMEKTEDİR.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

1-OSMANİYE MEM ARGE BİRİMLERİ İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK PROJE KONULARINI BELİRLEDİK, UYGUN OLAN BİR PROJE İLE DEVAM EDECEĞİZ. 2-ERASMUSK1+ PROJESİ İÇİN BAŞVURUMUZU YAPTIK. 3-" PROJE TEMELLİ ÖĞRENME VEYA ÖĞRENİMDE YENİ BECERİLER" KONUSU İLE BAŞVURU YAPTIK 4-PROJEMİZ KABUL OLMADI ANCAK DURMAK YOK...

Diğer Hususlar

OKULUMUZ 1973 YILINDA YAPILMAYA BAŞLANMIŞ 1974 YILINDA İSE EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR. BAŞARIYI MUTLULUĞU, DOĞRULUĞU VE ÇALIŞKANLIĞI İLKE EDİNEN KURUMUMUZ 2015-2016 VE 2017 YILINDA YAPILAN EKDERSLİKLER, ÖĞRETMENLER ODASI VE BOYA VE TADİLATLARLA ÇEHRESİ DEĞİŞMİŞ TEMİZ VE NEZİH BİR ORTAMDA EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATINA DEVAM ETMEKTEDİR.